Udtalelse fra Facebook

Carina Engel
“ Høj faglighed og kompetent opgaveløsning. Absolut anbefalelsesværdig.”
5 / 5 stjerner

Træfældning og træpleje Middelfart

Aamann Natur og træpleje er en lokal virksomhed der blandt andet beskæftiger sig med træfældning i Trekantsområdet, herunder også Middelfart.

Jeg leverer professionelle løsninger inden for træfældning og andre former for pleje af træer.

Jeg er uddannet som Skov- og Naturtekniker og har mange års erfaring inden for mit fag. Udover min faglige uddannelse inden for træ- og naturpleje holder jeg mig løbende opdateret med efteruddannelse og viden, således at jeg altid kan give mine kunder den sikreste, bedste og billigste løsning.

Sikkerhed er et nøgleord hos Aamann Natur- og Træpleje, og jeg er naturligvis fuld forsikret. Så skulle uheldet være ude, er du som kunde selvfølgelig altid sikker på, at der bliver taget hånd om dig og dine ting på bedste vis.

Jeg går aldrig på kompromis med sikkerhed.

Kontakt Aamann Natur- og Træpleje hvis du har spørgsmål eller lignende angående træfældning.

Jeg kører gerne ud og kigger på opgaven og kommer med et tilbud. Naturligvis ganske uforpligtende.

Vi ses, når du skal have fældet træer i og omkring Middelfart.

Jeg tilbyder:

Normal træfældning Middelfart

På fagsprog, retningsbestemt fældning. Hvor træet bliver fældet ved jorden.

Denne metode er nok den mest velkendte metode, og den er også både hurtig og nem. Det er dog ikke alle træer der kan fældes med retningsbestemt fældning. Nogle træer er placeret således, at denne teknik er umulig, måske grundet pladsmangel og lignende.

Det kræver forsikring at fælde træer professionelt, derfor bør man kun få udført træfældning hos uddannede fagfolk.

Topkapning

Topkapning foregår med klatreudstyr og motorsav. Vi klatrer op i træet og piller det sikkert og roligt fra hinanden. Ved udførsel af topkapning gælder der bestemte sikkerhedsregler, blandt andet skal vi altid være to mand tilstede, da vi foruden at klatre også til hver en tid skal kunne rede personen der sidder i træet. Denne sikkerhed går vi som professionelle klatrere ikke på kompromis med!

Det kræver speciel uddannelse og godkendt udstyr før at du må udføre topkapning professionelt. Spørg derfor altid efter om folk er uddannede, om de har forsikring og godkendt udstyr, inden du hyrer nogen til klatring i dine træer.

Beskæring af træer

Jeg udfører beskæring af træer når de er blevet for store, lukker for lidt lys igennem eller hvis kunden har et ønske om bestemt vækst. Der kan være mange grunde til at man ønsker sit træ beskåret.

Ikke alle træer er lige modtagelige overfor beskæring. Derfor opfordrer jeg altid folk til at få et par forskellige tilbud fra uddannede fagfolk inden de kaster sig ud beskæring af deres træer.

Stormskader

Stormvejr kan forsage skader på mange ting, blandt andet dine træer. Hvad enten dine træer selv har pådraget sig skader eller om de har forvoldt skade på andre ting, så står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg kan rådgive, skære fri, beskære eller måske helt fjerne dine stormskadede træer for dig, hvis uheldet har været ude.

Det kræver også speciel uddannelse for at man må arbejde med stormfald. Vær derfor altid sikker på, at du har med forsikrede og uddannede fagfolk at gøre, inden du lader nogen stå for at rydde op i dine træer efter en storm.