Udtalelse fra Facebook

Kenneth Kjærgaard Lange
“Kvalitet kan man kun sige og dygtig til sit fag.”
5 / 5 stjerner

Træfældning og træpleje Kolding

Aamann Natur- og træpleje udfører professionel træfældning i Kolding og omegn.

Jeg udfører alle former for træfældning og jeg er naturligvis fuld forsikret og uddannet inden for mit fag.

Min uddannelse som Skov- og Naturteknikker, løbende efteruddannelse inden for bland andet topkapning og træpleje samt mange års erfaring i branchen giver mig den bedste baggrund for at udføre fældningsopgaver professionelt og med sikkerheden helt i top.

Hos Aamann Natur- og Træpleje bliver der aldrig slækket på sikkerheden. Det betyder at du som kunde er sikker på, at arbejdet bliver udført tilstrækkeligt og i henhold til gældende regler i branchen. Du er som kunde derudover sikker på aldrig at føle dig ansvarlig ved eventuelle uheld og ulykker.

Desværre slækker mange virksomheder på sikkerheden for at kunne give bedre priser. Min anbefaling er helt sikkert at man som kunde kun benytter sig af uddannede og forsikrede fagfolk, der ikke går på kompromis med sikkerheden.

Hvad enten du her brug for at få udført fældning. Beskæring eller måske rådgivning omkring dine træer?

Så kontakt Aamann Natur- og Træpleje.

Jeg finder altid den bedste løsning i samarbejde med kunden.
Forskellige teknikker

Hos Aamann Natur- og Træpleje benytter jeg mig af forskellige fremgangsmetoder hver gang jeg kommer ud til et nyt træ.

Normal træfældning

Retningsbestemt fældning er nok den teknik flest folk tænker på når man siger træfældning. Det foregår fra jorden med en motorsav, kiler og en økse. Man bruger nogle bestemte snit i træet, forskelligt fra opgave til opgave. Teknikken er kontrolleret, sikker og effektiv, dog er det ikke altid muligt at ligge træet ned i dets fulde længde.

Topkapning

Topkapning er fældning af træet fra oven. Ved hjælp af specielt klatreudstyr og reb kan det lade sig gøre at få store træer ned i små stykker. Også selv om der ikke er plads til at stykkerne kan falde frit til jorden. Topkapning kræver speciel uddannelse og noget specielt udstyr. Bemærk at der er specielle regler som professionelle topkappere skal og bør arbejde efter. Blandt andet kræver arbejdstilsynet at man altid er to mand med samme uddannelse på en opgave.

Beskæring af træer

Jeg beskærer træer for mine kunder af mange årsager. Pladsmangel, lysindfald, vækst og sikkerhed kan være nogle af dem.
Ikke alle træer kan tåle alle former for beskæring, og det kan være svært, at gennemskue hvordan et træ reagerer på beskæring. Derfor er det igen vigtigt, at du som træejer rådfører dig med fagfolk inden du lader dine træer beskære.

Stormskader/stormfald

Hvis du er uheldig at blive ramt af skader efter en storm kan jeg også hjælpe dig. Hvad enten dit træ er væltet og har forsaget skade på andre ting, eller om dit træ selv har pådraget sig skade under stormen kan jeg rykke ud og få styr på træerne. Ved skader på træer kan man blandt andet beskære, forstærke eller fjerne træet. Ved skader på andre ting kan jeg fjerne træet og få frigjort f.eks. køretøjer eller bygninger. At håndtere stormskadede træer kræver også speciel uddannelse. Derfor anbefaler jeg altid kunden at, sikre sig ved kun at, samarbejde med uddannede og forsikrede fagfolk.

Stubfræsning

Stubfræsning kan tilbydes hvis man gerne vil af med stubben fra et fældet træ. Stubfræsning kan udføres af kosmetiske eller praktiske grunde. Hvis man ikke synes træstubben pynter i haven eller hvis man skal bruge arealet til f.eks. terrasse eller indkørsel. Fræsningen foregår ved hjælp af en speciel maskine der køres hen til stubben og med et fræserhoved kan bearbejde stubben således, at man kun står tilbage med flis/fræse affald.

Jeg tilbyder naturligvis altid at rydde træaffald op og bortskaffe det. Så hvis du ikke selv har mulighed eller mod på at stå for oprydningen efter træfældning, så kan Aamann Natur- Og Træpleje også klare det.

Se Træfældning pris her.