Flemming Duelund

Udtalelse fra Facebook
“ En fornøjelse at samarbejde med, der var styr på selv den mindste detalje inden opgaven blev påbegyndt. Kan kun give de bedste anbefalinger med på vejen.”
5 / 5 stjerner

Træfældning og træpleje Horsens

Aamann Natur- og Træpleje er et lokalt firma som tilbyder service i alle dele af landet, dog mest koncentreret i og omkring Trekantsområdet.

Jeg leverer blandet andet professionelle løsninger inden for træfældning og andet træpleje i Horsens og omegn.

Jeg klarer alt inden for træfældning, lige fra det lille frugttræ, til de store gamle problemtræer der hænger ned over huse og lignende.

Med min faguddannelse som Skov- og naturtekniker og mange års erfaring i mit fag, er du som kunde altid garanteret den bedste og nyeste viden, godkendt og sikkert udstyr til alle opgaver, samt løsninger der aldrig går på kompromis med sikkerhed eller gældende regler i branchen. Dertil  Træfældning Horsens

Aamann Natur- og Træpleje er et lokalt firma som tilbyder service i alle dele af landet, dog mest koncentreret i og omkring Trekantsområdet.

Jeg leverer blandet andet professionelle løsninger inden for træfældning og andet træpleje i Horsens og omegn.

Jeg klarer alt inden for træfældning, lige fra det lille frugttræ, til de store gamle problemtræer der hænger ned over huse og lignende.

Med min faguddannelse som Skov- og naturtekniker og mange års erfaring i mit fag, er du som kunde altid garanteret den bedste og nyeste viden, godkendt og sikkert udstyr til alle opgaver, samt løsninger der aldrig går på kompromis med sikkerhed eller gældende regler i branchen. Dertil kommer at jeg naturligvis er fuldt forsikret til alle de opgaver jeg påtager mig.

Så har du et træ du enten skal have fældet, beskåret eller måske plantet? Eller mangler du rådgivning omkring dine træer?

Så kontakt Aamann Natur- og Træpleje. Jeg finder altid den bedste løsning i samarbejde med kunden.

Jeg tilbyder blandt andet:

Normal træfældning

Træet fældes med en teknik man blandt andet kender fra skoven.

Denne teknik kaldes retningsbestemt fældning.

Dette er den hurtigste og mest enkle teknik hvorpå man kan fælde træet, og stadig have styr på hvor det lander helt præcist. Retningsbestemt fældning kræver at der er plads til træet i næsten fuld længde og at det ikke har for meget hældning til en forkert side.

Man kan også vælge at tvinge træet i en bestemt retning ved hjælp af et håndspil og indtrækning.

Topkapning

Topkapning er en teknik hvor man klatrer op i træet og fælder det fra toppen.

Topkapning kræver specialuddannelse og at man altid er to mand til opgaven, da man til enhver tid altid skal kunne udføre en redning af manden i træet. Derudover skal man bruge specielt klatreudstyr.

Topkapning tages som oftest i brug der, hvor der af den ene eller anden grund ikke er plads eller hvor det ikke er sikkert at udføre en normal fældning.

Beskæring af træer

Beskæring af træer kan man vælge hvis man synes at ens træ enten fylder for meget, ikke lukker nok lys igennem kronen, er blevet for farligt grundet døde grene osv.

Ikke alle træer tåler beskæring lige godt. Af denne årsag vil jeg derfor også klart anbefale folk, at søge råd hos uddannede fagfolk før de lader deres træer beskære.

Stormskader/stormfald

Stormskader på træer opstår, som navnet afslører, når det stormer. Træer kan knække helt eller delvist i stormvejr, det forsager enten skader på træer eller i værste fald at træet helt vælter.

Hvis man oplever at ens træer tager skade efter en storm er det utrolig vigtigt at man for skaden efterset af en fagmand. Stormskadede træer kan være utrolig farlige, og det frarådes på det kraftigste, at man selv beskærer eller fjerner stormskadede træer.

Stubfræsning

Når man har fældet sit træ kan man vælge at få roden der står tilbage fræset væk.

Der kan være forskellige grunde til at stubfræse, men som oftest er det af kosmetiske eller praktiske årsager.

Efter træfældning tilbyder jeg naturligvis at stå for både oprydning og bortskaffelse af træet. Det er selvfølgelig en mulighed selv at stå for denne proces, hvis man f.eks. ønsker at spare pengene eller selv vil bruge træet til enten brænde eller andet.

Mange vælger f.eks at få træet skåret op i passende længder og efterfølgende, selv lave brænde af det til eget forbrug.

Intet er umuligt.