Haveservice Kolding

Aamann Natur- og Træpleje udfører også haveservice i Kolding. Lad os stå for den praktiske haveservice i din have. Vi tilbyder praktisk haveservice i form af udførsel af mange forskellige opgaver. Bl.a. hækklipning græsklipning og beskæring. Vi har stor erfaring i udførslen af netop denne service.

Hvad kan vi tilbyde dig og din have

Hvad enten der er tale om de almindelige vedligeholdelsesopgaver som klipning, trimning og lugning af haven eller om du skal have lavet haven helt om, så kan yde den hjælpende hånd du har brug for.

Vi kan lave en enkeltstående eller fast aftale omkring vedligeholdelsen af sin have, og vi kan rykke ind med maskiner og andet større grej når der virkelig skal tages fat.

Så hvad enten det er den lille hurtige opgave eller arbejdskraft til et større projekt, så kan Aamann Natur- og Træpleje hjælpe dig.

Beskæring

Rigtig mange folk vælger at lade os beskære hele deres have. Det kan være fordi haven er for stor til selv at komme over det. Du har selv for travlt? Eller du ved simpelthen ikke hvor du skal starte og slutte?

Vi kan hjælpe dig godt i gang helt færdig eller bare tage de største beskæring er af F.eks. træer og større buske.

Beskæring af haven kan være en forvirrende ting at komme i gang med, og netop derfor kan der være godt at blive hjulpet rigtigt på vej af os.

Typisk bruger folk os til at beskære deres træer, og netop her er vi på absolut hjemmebane.

Med korrekt faguddannelse inden for træpleje er vi gearet til at udføre en hvilken som helts beskæring af dine træer. Hvad enten det er fra jorden eller vi klatrer op i træets top og arbejder derfra.

Hækklipning

Mange kunder vender ligeledes år efter år for at få hækklipningen ordnet. Hvad enten hækken skal trimmes beskæres, plantes eller fjernes kan vi hjælpe dig.

Ved hækklipningen ser vi som oftest at hækkene er blevet for høje eller brede. Dette kan skyldes at man ikke er klar over hvordan lige netop ens egen hæk skal håndteres, da der jo er mange forskellige slags hækplanter.

Et andet problem kan være at din hæk simpelthen er for stor til at håndtere plejen selv. Her kan vi med vores professionelle udstyr som oftest klare en hækklipning på den halve tid.

Hvis du er i tvivl omkring plejen af din hæk, så kan du altid finde hjælp hos Aamann Natur og Træpleje.

Plantning

Vi tilbyder ligeledes plantning og pleje af nye planter i haven.

Ønsker du et nyt træ eller busk i din have så kan vi hjælpe dig med alt, lige fra udgravning til plantning og pleje af nye planter.

Når du planter er det vigtig at kende forskel på forskellige jordbundsforhold og hvilke af disse der er optimale for netop den plante du vælger. Derfor skal der nogle gange vælges planter ud fra hvilke miljø du har i din have, eller laves om på jordbundsforholdet hvis man ønsker en bestemt plante på et bestemt sted.

Alt dette kan vi naturligvis finde ud af for dig og udføre arbejdet så du bare skal nyde dine nye planter og glæde dig til at se udviklingen.

Græsplænen

Aamann natur- og træpleje tilbyder også at stå for pasning samt pleje og vedligehold af din græsplæne.

Hvad enten du skal have anlagt en ny plæne eller vedligeholde den gamle så kan vi hjælpe dig.

Vi er efterhånden eksperter i vedligehold af græsplæner og med vores udstyr og service kan vi hurtigt og let få din plæne til at stå flot og velklippet hele sæsonen.

Kontakt os for at høre nærmere omkring græsslåning.

Praktisk arbejdskraft

Uanset hvad der skal laves i din have kan vi altid hjælpe dig i form af arbejdskraft.

Vi kan indgå i dit have projekt nødagtig som du ønsker det, og nogle bruger os blot som ”stærke arme” til at få udført egne ideer. Det kan være for dig der har passet haven på din egen måde hele livet, men nu er kræfterne til de store projekter ikke hvad de har været mere og du ønsker hjælp til at få udført opgaverne præcis efter dit eget hoved.

Uanset hvad du står overfor af projekter i haven så kontakt Aamann Natur- og Træpleje for en snak og evt et uforpligtende tilbud på netop din opgave.